🐰 Glædelig Påske! Vi har åbent efter aftale hele påsken 🐣

Erhvervsleasing hos M3 Auto Leasing

Hos M3 Auto ved vi, det kan være en relativ kompliceret proces, at sætte sig ind i de enkelte leasingtyper. Men fortvivl ej. I dette indlæg vil vi gøre dig meget klogere på, hvad erhvervsleasing er for en størrelse, hvem det henvender sig til, fordele og ulemper mv.

Hvad er erhvervsleasing?

Erhvervsleasing er på mange områder én af de mest brugte former for flexleasing. Dette skyldes, at man dels finder fordele i selve beskatningen, såvel som man finder fordele ved den store fleksibilitet i sådan en leasingaftale.

Ved erhvervsleasing er det din arbejdsgiver, som betaler for samtlige udgifter til bilen. Ikke desto mindre må bilen kun benyttes i arbejdsrelaterede øjemed. Hvis man anvender bilen privat, er man derimod skattepligtig. Bare én eneste private køretur kan betyde, at man er skattepligtig for en hel måned som følge af reglerne om fri bil til rådighed. Køreturen fra ens bopæl til arbejdspladsen bliver faktisk også betragtet som privat kørsel, hvorfor man eksempelvis bliver nødt til at tage sin private bil til og fra arbejde, hvis man vil undgå at være skattepligtig under en leasingperiode.

Selve beskatningsgrundlaget bliver bl.a. beregnet ud fra den enkelte bils alder, brændstofforbruget, om bilen kører på benzin eller diesel, marginalskatteprocenten mv.

Erhvervsleasing hos M3 Auto

Med erhvervsleasing hos M3 Auto kan vi give dig et grundigt indblik i de mange muligheder, du har. Hvis du eksempelvis har et ønske om at holde beskatningsgrundlaget på et minimum, så kan vi eksplicit vise dig, hvilke modeller som passer til netop dig. Således kan vi sammen finde den løsning, hvor du kan få mest muligt for dine skattekroner – samtidig med at vi finder den bil, som passer allerbedst til dine behov.  

M3 Auto Leasing

LEASING MED SUND FORNUFT

Fordele ved erhvervsleasing

Der er flere gode fordele ved at benytte sig af erhvervsleasing, og derfor er det heller ikke så underligt at så mange vælger at benytte sig af denne leasingform.

Ingen kilometerbegrænsning:
Kører du mange kilometer i din firmabil? Så kan det være en rigtig gunstig ordning for dig med erhvervsleasing, da vi hos M3 Auto har ingen kilometerbegrænsning på leasingaftaler ved erhvervsleasing.

Behold kapitalen i din virksomhed:
Hvis du er ejer af en virksomhed, er én af de vigtigste fordele ved erhvervsleasing, at man beholder likviditeten i ens egen virksomhed i stedet for at binde den til hele virksomhedens kørende vognpark.

100% momsfradrag:
Hvis du udelukkende anvender bilen til erhverv, får du intet mindre end 100% momsfradrag af både leasingafgiften og driftsomkostningerne.

Har du spørgsmål

Bestil en online fremvisning af bil

Personlige oplysninger
Tid og dato
Alternativ tid og dato
Besked