🐰 Glædelig Påske! Vi har åbent efter aftale hele påsken 🐣

Fiansiering med M3 Auto Leasing

Det kan være svært at finde rundt i alt med finansiering og økonomi når du ønsker at lease en bil. Alt efter hvilken bil og hvilken type leasing du vælger, så står vi klar til at rådgive dig om den bedste finansieringsaftale. Gennem vores samarbejdspartner, Resurs Bank, kan vi tilbyde en særdeles fleksibel og attraktiv finansieringsløsning. Vi skræddersyr dit lån til netop dine behov, og med en fast lav rente.

Resurs Bank

Resurs Bank tilbyder nogle af markedets bedste og billigste leasingvilkår. Med deres mere end 40 års erfaring og millioner af kunder, har de en hel del erfaring med privatøkonomi og de ønsker, som forbrugerne efterspørger. De tilbyder bl.a. billån uden udbetaling, og uden pant i bilen. Resurs Bank står selv for udbetaling, hvor du normalt selv skal betale 20% af bilens værdi i udbetaling. 

Du kan frit vælge løbetiden af lånet mellem 12-96 måneder og du kan til enhver tid frit indfri lånet uden ekstra omkostninger. 

Fordele ved at vælge Resurs Bank som finansieringsløsning:

Læs mere om Resurs Banks lånemuligheder her 

Ønsker du at høre mere om din lånemuligheder eller andre alternativer? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 70 20 33 eller via vores kontaktformular for at aftale et tidspunkt der passer dig.

Vi glæder os til at opfylde dit leasingønske.

Har du spørgsmål

Bestil en online fremvisning af bil

Personlige oplysninger
Tid og dato
Alternativ tid og dato
Besked