🐰 Glædelig Påske! Vi har åbent efter aftale hele påsken 🐣

Finansiel Leasing

Hos M3 Auto har du mulighed for at lease din drømmebil. Med vores solide udvalg af kvalitetsmodeller fra primært tyske bilmærker såsom Audi, BMW, Mercedes og Porsche. Vi værner meget om, at vores udvalg skal være præget af kvalitet og fremragende service – og når de to nøgleord kombineres, får man en troværdig og fordelagtig bilforhandler, M3 Auto Leasing.

Hvad er finansiel leasing?

Finansiel leasing er den foretrukne leasingform blandt vores kunder. Finansiel leasing sikrer budgetsikkerhed med en fast månedlig ydelse, og tilbydes både med og uden ekstraordinær førstegangsydelse. Det er typisk også en billigere og mere simpel måde at lease bil på. Gennem vores samarbejdspartnere ‘Krone Kapital’, ‘Global Car Leasing’, og ‘Fleggaard Leasing’, tilbyder vi nogle af markedets mest fleksible og attraktive leasingkontrakter. 

Finansiel leasing har typisk en billig månedlig ydelse da du selv har ansvaret for driftsudgifterne til service og vedligehold. Samtidig hæfter du selv for reparationer. Dette kan dog tilkøbes gennem vores samarbejdspartnere.

M3 Auto Leasing

LEASING MED SUND FORNUFT

Vælger du finansiel leasing, har du efter endt leasingperiode selv ansvaret for bilens restværdi. Dette kan foregå enten ved at bilen købes fri, sælges eller forlænges på en ny kontrakt – fælles for alle løsninger er, at en billig månedlig ydelse kan være dyrt købt, via en forkert restværdi. Derfor gør vi hos M3 Auto en dyd ud af at analysere på enhver bil, der indgås kontrakt på, således at vi sørger for at rådgive kunden korrekt og så vidt muligt undgå den trælse situation, at vi ved udløb har en bil, der er højere prissat, end hvad markedet dikterer på tidspunktet. 

Fordele ved at vælge finansiel leasing:

Ønsker du at høre mere om fordelene ved finansiel leasing? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 70 20 33 eller via vores kontaktformular for at aftale et tidspunkt der passer dig.

Vi glæder os til at opfylde dit leasingønske.

Har du spørgsmål

Bestil en online fremvisning af bil

Personlige oplysninger
Tid og dato
Alternativ tid og dato
Besked