🐰 Glædelig Påske! Vi har åbent efter aftale hele påsken 🐣

Flexleasing hos M3 Auto Leasing

Hos M3 auto ved vi, at de forskellige leasingtyper kan være relative komplekse at sætte sig ind i.Men hvornår giver det bedst mening at gøre brug af flexleasing?
Det vil vi herunder forklare på en overskuelig og simpel måde.

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er populært både blandt privatpersoner og virksomheder. Ved flexleasing opnår man som leasingtager brugsretten over bilen, hvorimod det stadig er leasingselskabet, der ejer bilen.

Flexleasing er en leasingform, hvor man deler afgiften op i små rater. Typisk binder man sig i 12 eller 24 måneder, hvor man ved aftalens udløb, kan vælge at forlænge sin nuværende aftale, lave en ny leasingaftale, sætte leasingperioden på midlertidig standby eller henvise til en ekstern virksomhed, som er villig til at overtage bilen.  

Hvem henvender flexleasing sig til?

Flexleasing henvender sig især til dig, der ofte skifter bil. Du skal desuden op i en ret stor bil klasse før at flexleasing er noget der giver de helt store besparelser. 

Hvis du vil lease en bil privat, og bilen er en mindre bil klasse, skal du i stedet vælge privatleasing.

Har du typisk en bil i mere end 5 år, så kan det bedre betale sig at købe en bil.

Hos M3 Auto finder du bl.a. drømmebiler som Audi A7, BMW X5 og mange andre luksus og familievenlige biler. Vi er et 100% passioneret danskejet firma med ekspertisen i orden.

M3 Auto Leasing

LEASING MED SUND FORNUFT

Fordele ved flexleasing

Èn af de helt fundamentale fordele ved flexleasing er den lave kapitalbinding, hvilket gør det muligt at lease drømmebilen; som man ellers ikke ville have råd til at købe. Som leasingtager vælger man selv, om vi skal finde og klargøre bilen for dig, eller om du selv finder bilen. Husk, hvis du vælger at importere en bil – eksempelvis fra Tyskland – så er denne uden afgift; vi kan evt. også stå for transporten af bilen mod betaling selvfølgelig. Det er helt op til dig, hvem du låner bilen ud til, så både familie og venner også kan få glæde af bilen.

Normalt når man køber en bil, betaler man 150% i registreringsafgift på én gang. Med flexleasing betaler du af på registreringsafgiften på månedsbasis. Ydermere er det bl.a. bilens alder som afgør, hvor høje satserne skal være om måneden.  

Ulemper ved flexleasing

Har du eksempelvis planer om at tage på bilferie rundt i Europa med den flexleasede bil? Så kan det muligvis skabe problemer, da man i nogle lande i Europa har indført begrænsninger for flexleasede biler.

Restværdien – eller scrapværdien – er ydermere et af de lidt kritiske punkter ved flexleasing. Scrapværdien er nemlig den værdi, som bilen er værd, når leasingperioden er slut. Hvis scrapværdien eksempelvis er på 150.000 kr., men bilen kun kan sælges for 110.000 kr., så mister man 40.000 kr. Derfor skal man huske at se på scrapværdien, når man skal sammenligne 2 tilbud med hinanden. En højere scrapværdi betyder, at der er højere omkostninger i leasingperioden. 

Har du spørgsmål

Bestil en online fremvisning af bil

Personlige oplysninger
Tid og dato
Alternativ tid og dato
Besked