🐰 Glædelig Påske! Vi har åbent efter aftale hele påsken 🐣

Om M3 Auto

M3 Auto Leasing er et 100% danskejet firma, stiftet i 2014, med lokation i Struer. Vi har derfor mange års erfaring, og er på vej mod 1.200 leasingkontrakter på samvittigheden. Derfor tør vi godt kalde os selv leasingeksperter i dag. 

Vi tilbyder Flexleasing, Delleasing og Sæsonleasing af blandt andet personbiler og autocampere til både privat og erhverv. Vi har stor erfaring med salg af nyere, brugte biler, typisk bestående af en alder på 2-8 år, med hovedvægten bestående af mærkerne Volvo – Audi – Mercedes – BMW – Porsche. Vi er specialiseret i import af biler fra Tyskland, da bilerne og udstyret er velkendt for deres høje kvalitet.

Hos M3 Auto Leasing er det vigtigt for os at gøre din leasingoplevelse personlig. Fleksibilitet og tilgængelighed er nøgleord for os, og derfor arbejder vi hele tiden på at give vores kunder flere fordele ved bl.a. at tilbyde gode aftaler med dækfirmaer og værksteder. Vi lytter derfor nøje til dine leasing ønsker, så vi kan finde den helt rette bil til dine behov. Vi skræddersyr din leasingaftale og drømmebil helt ned i detaljer ved økonomi, udstyr, farve, motorstørrelse, ønsket kilometertal m.m. Og har vi ikke din drømmebil på lager, kan vi finde den og hente den hjem gennem vores solide netværk. 

Vi hjælper og rådgiver dig under hele forløbet

Vores primære fokus er at skabe tryghed og gøre os fortjent til vores kunders tillid. Derfor, når du handler med os, går du en bilrådgiver i møde, frem for en bilsælger. Vi står 100% inde for de biler vi sælger, og derfor er servicen altid i orden, og bilen har typisk kun haft én ejer forinden.   

Ønsker du at opleve en personlig leasingaftale og handle med en bilrådgiver? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 70 20 33 eller via vores kontaktformular for at aftale et tidspunkt der passer dig.
Vi glæder os til at opfylde dit leasingønske.

Bestil en online fremvisning af bil

Personlige oplysninger
Tid og dato
Alternativ tid og dato
Besked